Leerlingenvervoer

Alle leerlingen die onderwijs volgen in de dichtstbijzijnde school van hun keuze zijn rechthebbende leerlingen. Het leerlingenvervoer met de bus voor rechthebbende leerlingen is gratis. Leerlingen die niet rechthebbend zijn kunnen geen gebruik maken van het busvervoer.

De organisatie van het busvervoer gebeurt door De Lijn. De vastgelegde routes kunnen door de school, de chauffeur of de busbegeleidster niet gewijzigd worden.

 

Vergeet ons niet te verwittigen

Het is belangrijk om de school te verwittigen bij elke onregelmatigheid (bv. bij ziekte, wanneer je je kind zelf komt afhalen op school, na een periode van niet meerijden, …).

Het secretariaat van de school neemt van 08.00u tot 17.00u de permanentie op zich en is te bereiken op het telefoonnummer 09/370 72 15. Buiten de openingsuren van het schoolsecretariaat (van 07.00u tot 08.00u en van 17.00u tot het einde van de busrit) neemt u voor dringende vragen best rechtstreeks contact op met de busbegeleider zelf. Iedere busbegeleider heeft een GSM-toestel bij zich op de bus. Je ontvangt dit GSM-nummer bij de start van het geregelde leerlingenvervoer.